Stablecoin maksut Seedbankissa -5%

by Tim M on December 15, 2021

Olemme luopuneet kokonaan pankkikortti- ja PayPal maksuista liikkeissämme sekä verkkokaupassa. Asiakkaamme voivat nyt maksaa käteisellä, pankkisiirtoina tai stablecoin- kryptomaksuina.

Kuten aikaisemmassa blogipostauksessa kirjoitin, stablecoinit ovat pääasiassa Yhdysvaltain dollariin sidottuja tokeneita. Otamme vastaan aluksi seuraavia stablecoin- maksuja:

  • Terra USD (UST)
  • MIM (Magic Internet Money)
  • Tether USD (USDT)
  • Circle USD (USDC)
  • DAI (MakerDAO:n CDP stablecoin)

Stablecoins

Terra USD (UST) otamme vastaan sen natiivissa Terran verkossa ja muita Ethereum sekä yleisimmissä EVM yhteensopivissa ketjuissa. Jos stablecoin maksut kiinnostavat, suosittelen tutustumaan etenkin UST stablecoiniin. Annamme toistaiseksi kryptomaksuille 5% alennuksen ostoksista kivijalkaliikkeissä. Muutamme eurohintaiset tuotteet ostosten yhteydessä dollareiksi sen hetkisellä kurssilla.

Alallamme on nähty varoittavia esimerkkejä rahaliikenteen keskittymisestä pankeille ja muille maksunvälittäjille. Kryptot ovat yksinkertaisesti monessa mielessä turvallisempi maksuväline kuin perinteinen digitaalinen fiat- raha. Vielä toistaiseksi silta kryptojen ja perinteisen rahaliikenteen välillä on kitkainen, mutta haluamme Seedbankissa olla osa muutosta parempaan suuntaan.

Aion päivittää tätä kirjoitusta vielä tarkemmilla yksityiskohdilla ja selvittää miten saisimme verkkokaupan toimimaan paremmin suorilla kryptosiirroilla ilman välikäsiä. Toistaiseksi asiakkaamme voivat valita maksuvaihtoehdoksi pankkisiirron ja ilmoittaa meille erikseen tehdystä maksusta niin varmistamme meidän päässämme maksun saapuneen. Tärkeintä on liittää maksuun tilausnumero "input data" tai "memo" tekstimuodossa. Päivitämme myös lähiaikoina uusia lompakoiden osoitteita esimerkiksi Terran UST maksuja varten.

Kryptomaksuista kiinnostuneet asiakkaamme voivat myöskin kysyä eri vaihtoehdoista liikkeissämme.

Hyvää joulun odotusta!

-Bänk

JÄTÄ KOMMENTTI

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


TAKAISIN YLÖS