Yleistä:

Maksuohjeet annetaan kassalla. Alla yleisohje maksutapoja koskien.

 

Pankkimaksut:

Jos olet valinnut maksutavaksi pankkimaksun, saat maksuohjeet kassalla. Saat lisäksi laskukopion sähköpostiisi jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi kassalla.

Maksa kassan ilmoittama ostohinta ja kirjoita viestikenttään tilausnumero. Lähetämme tuotteen kun maksu näkyy tilillämme, 1-3 arkipäivän kuluessa.

Maksutiedot:

Saaja: Elf Seeds Oy

IBAN: FI65 4730 0010 4987 63

Viesti: tilausnumero

 

QR-koodi maksua varten:

Pankkimaksu

 

Huom! Jos emme vastaanota pankkisiirtoa kolmen arkipäivän kuluessa, niin perumme tilauksen. Voitte tilata tuotteet uudestaan jos tilauksenne vanhenee.

 

Kryptomaksut:

Päivitämme tällä hetkellä kryptomaksuprosessiamme.

Otamme vastaan stablecoin maksuja liikkeissämme sekä nettitilauksissa. Emme valitettavasti voi lisätä suoraa maksuportaalia ostoksia varten, vaan maksut tulee tehdä laskun kautta. Muistathan lisätä maksun memo- tai input dataan tilausnumerosi. 

  

USDC, USDT ja DAI maksut:

0x0C64B92FD1E2223E4Aa59c9CB0EC9CbE93F538FB

0xSeedbank

Otamme vastaan USDC, USDT ja DAI maksuja useimmissa EVM- yhteensopivissa verkoissa. Suosittelemme käyttämään Ethereum pääverkkoa jos gas sen sallii. Yleisesti, jos ketjussa voi käyttää Metamask- lompakkoa niin otamme maksuja siinä vastaan. Nettitilauksissa on hyvä kuitenkin ilmoittaa meille tehdystä maksusta erikseen, jotta tiedämme missä ketjussa transaktio on tehty.

TAKAISIN YLÖS